NKBM završila preuzimanje Zavarovalnice Maribor

Bez autora
Aug 14 2011

NKBM je u upravo završenoj ponudi za preuzimanje Zavarovalnice Maribor stekla 0,59-postotni udjel ciljane tvrtke, objavljeno je na Ljubljanskoj burzi u petak. Ponudu za otkup dionica prihvatilo je šest dioničara koji su u vlasništvu imali 73.800 dionica Zavarovalnice. Ponuda je iznosila 5,72 eura po dionici. Time je NKBM postala vlasnikom 51,29 posto osiguravajuće kuće koja je već i do sada glasila dijelom financijske skupine mariborske banke. Ponuda je preuzimanje bila je uspješna jer prag uspješnosti nije određen.

NKBM završila preuzimanje Zavarovalnice MariborNKBM je u upravo završenoj ponudi za preuzimanje Zavarovalnice Maribor stekla 0,59-postotni udjel ciljane tvrtke, objavljeno je na Ljubljanskoj burzi u petak.

Ponudu za otkup dionica prihvatilo je šest dioničara koji su u vlasništvu imali 73.800 dionica Zavarovalnice. Ponuda je iznosila 5,72 eura po dionici.

Time je NKBM postala vlasnikom 51,29 posto osiguravajuće kuće koja je već i do sada glasila dijelom financijske skupine mariborske banke. Ponuda je preuzimanje bila je uspješna jer prag uspješnosti nije određen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik